Kesän kuulumisia

Anteeksi, etten ole PITKÄÄN aikaan päivittänyt blogiamme!  Minulla ei ole suoraan sanoen ollut yhtään ylimääräistä aikaa.

Kide
Kidelle kuuluu ihan hyvää. Nyt ainakin kun mettäkausi alkoi. Se on ollut tosi rauhallinen ja kiltti, koska sillä on nyt valeraskaus. Se on kyllä huonompi juttu metsällä, koska siellä työskentely on aika laiskahkoa. Kide pääsi metsälle vasta myöhään, koska iskä joutui lähtemään työmatkalle Dubaihin, ja pääsi sieltä vasta elokuun viimeisillä päivillä. Metsällä Kide on käynyt nyt muutaman kerran joka viikko. Tänään se haukkui 30 min hirviä pellolla, ja on metsällä hakenut 5 km päästä hirvet ja haukkunut 25 min. Ne ovat parhaimmat työskentelyt. Kävimme 8.9. Vesilahden näyttelyssä tuomarina Arvi Ellmén. Saimme harmittavasti tulokseksi hyvä. Ihmettelen sitä kyllä tosi paljon, koska arvostelu oli ihan hyvä ja lopuksi tuomari vielä sanoi, että muuten erinomainen narttu, mutta saisi olla mittasuhteiltaan pitempi. Arvostelusäännöissäkin lukee, että jos on yksi virhe, niin se ei saisi laskea tulosta, kuin yhden pykälän verran. Tässä arvostelu: Keskikokoinen. Kevyesti liikkuva narttu, joka saisi mittasuhteiltaan olla pidempi. Hyvä häntä ja selkä. Tiukkakaarteinen häntä selällä. Vahva luusto. Riittävät kulmaukset. Hyvä turkki, samoin luonne.

Zanja
Zanjalle kuuluu myöskin erittäin hyvää.  Zanja on innostunut kovasti agilitystä! Vauhtia ja varmuutta on tullut paljon. Viime perjantaina Zanja oppi jopa keinunkin!  Minun täytyy vain oikealla hetkellä sanoa ”odota”-käsky, sillä muuten Zanja menee liian vauhdikkaasti. Ajattelimme mennä tässä joku päivä vielä ykkösiin kisaamaan.
Olin Zanjan kanssa Ok-koirien mölleissä 21.8. ja meillä meni hyvin.  Mölliluokassa voitimme ruokasäkin ja kilpailevien luokassa meni muuten hyvin, paitsi Zanja möhli kepit ekalla radalla ja siitä hyl. Toisella radalla en tiennyt edes, että putki pitäisi mennä yhdessä vaiheessa uudestaan, ja jätin sen taas kokonaan ohjaamatta, joten siitäkin tuli hyl. Tässä diasarja.