Piiiitkä odotus päättyi, kun haimme vapunaattona laikavauvamme Vääksystä meille kotiin Tampereelle. Kide nukkui yli puolet kotimatkasta sylissäni ja lopun matka-ajasta se nuoli naamaani, käsiäni ja hieman inisi ilmeisesti ikäväänsä emoa ja sisaruksia kohtaan.

Sovimme naapurimme kanssa, että tutustutamme Zanjuskan ja Kiden heidän pihassa, koska silloin ollaan "puolueettomalla" maaperällä. Alkuun Kide pelkäsi Zanjaa, sitten Zanja Kidettä ja jo hetken päästä mentiinkin yhdessä meille kotiin sisälle. Siellä Kide leikki leluilla ja Zanja vähän mustasukkaisena katseli vieressä. Riitaa ei onneksi kuitenkaan syntynyt.

Ensimmäisen yönsä meillä Kide vietti äidin kanssa olohuoneessa - äiti nukkui sohvalla ja Kide "pentukarsinassaan" omalla pedillään. Yö meni nukkuessa, hieman inisiessä ja pariin otteeseen ulkona pissalla käydessä. Aamun valjettua Zanja ja Kide söivät hienosti yhtä aikaa ja vierekkäin omista kupeistaan eikä kumpikaan häirinnyt toisen ruokailua!

Kide tuntuu todella viisaalta ja rauhalliselta pennulta uskomattoman söpön ulkonäkönsä lisäksi - saatiin taatusti maailman ihanin pentu!!!


Hieman kuvia
1515358.jpg

1515363.jpg

1515364.jpg

1515369.jpg

1515373.jpg